Andere initatieven

  Initiatieven van Buurtzorg


  Buurtzorghuis - Vakantiehuis
  Voor een zorgeloze waddenvakantie
  Voor een zorgeloze waddenvakantie kunt u verblijven in het Buurtzorghuis De Nije Schuur in Formerum op Terschelling!

  De unieke locatie is bij uitstek geschikt voor vakantie of een tijdelijk verblijf met zorg tijdens een periode van herstel na ziekte of revalidatie. Alle 8 studio’s in het Buurtzorghuis zijn geschikt voor mindervalide gasten. Tijdens uw verblijf kunt u 24 uur per dag een beroep doen op de zorg- en verpleegdiensten van Buurtzorgteam Terschelling.

  Meer informatie op www.buurtzorghuisdenijeschuur.nl.  Buurtzorghuis
  Zorg in de laatste levensfase
  Het Buurtzorghuis is een hospice waar u de laatste fase van uw leven kunt doorbrengen. Daarnaast kunt u tijdelijk bij ons verblijven wanneer u door ziekte meer zorg en aandacht nodig heeft dan thuis mogelijk is. Ook kan na een intensieve ziekenhuisopname een tijdelijk verblijf in het Buurtzorghuis een overbrugging naar huis vormen.

  Meer informatie op www.buurtzorghuis.nl.  Buurtteam
  Begeleiding in de buurt
  Een Buurtteam biedt hulp en begeleiding aan huishoudens in een buurt of gemeente . Zij zijn het eerste contact om te helpen bij allerlei hulpvragen. Mensen kunnen bij het Buurtteam in hun buurt terecht met vragen op psychisch gebied, sociaal of maatschappelijk gebied.

  Meer informatie op www.hetbuurtteam.nl.  Buurtzorg
  Wijkverpleging
  Buurtzorg is een thuiszorgoranisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging, persoonlijke verzorging en begeleiding individueel. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

  Meer informatie op www.buurtzorgnederland.com.  Buurtzorg Jong
  Zorg voor jeugd en gezin
  Buurtzorg Jong helpt gezinnen met problemen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren tussen de 0-23 jaar. Het team biedt professionele hulp en ondersteuning zodat het gezin weer zelfstandig verder kan. Wij werken vanuit een kleinschalig, zelfsturend en multidisciplinair team.

  Meer informatie op www.buurtzorgjong.nl.  Buurtdiensten
  Huishoudelijke hulp
  Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat nodig is, kijkt wat u zelf nog kunt en zoekt samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

  Meer informatie op www.buurtdiensten.nl.  Buurtzorg T
  Psychiatrische zorg thuis
  BuurtzorgT is er voor mensen met psychiatrische of psychische problemen. BuurtzorgT levert met kleine teams behandeling en (praktische) ondersteuning, zowel voor u als uw omgeving.

  Meer informatie op www.buurtzorgt.nl.  Buurtzorg Kraam
  Kraamzorg
  Kraamzorg is cruciaal in de eerste dagen na de geboorte van een kind. De kraamverzorgende biedt ondersteuning bij de medische zorg die gegeven wordt door de verloskundige bij de bevalling. In de eerste tien dagen na de bevalling komt de kraamverzorgende bij u in het gezin om voor de moeder en de pasgeborene te zorgen en het gezin te ondersteunen. Kraamzorg levert een belangrijke bijdrage aan een spoedig herstel van de kraamvrouw en zorgt er voor dat de ouders goed uitgerust en goed geïnformeerd aan het ouderschap beginnen.

  Meer informatie op www.buurtzorgkraam.nl.  Buurtzorgpension
  Tijdelijk verblijf in pension
  Het Buurtzorgpension biedt tijdelijk verblijf als u even niet zelfstandig thuis kunt wonen of na behandeling in het ziekenhuis. In het Buurtzorgpension werken uitsluitend goed opgeleide, professionele medewerkers die hoogwaardige zorg en diensten kunnen leveren.

  Meer informatie op www.buurtzorgpension.nl.

  Webdesign en realisatie: dehoopenkoning.nl