Feestelijke opening nieuw gebouw Hospice Zoetermeer

05 juni 2018

Op donderdag 17 mei jl. is het nieuwe gebouw van het Hospice Zoetermeer & Buurtzorgpension op feestelijke wijze geopend door wethouder Isabelle Vugs.

Na de opening was er Open Huis voor omwonenden en belangstellenden uit Zoetermeer. Veel mensen kwamen een kijkje nemen in het prachtige nieuwe pand waar het Hospice Zoetermeer nu 6 kamers heeft voor palliatief terminale zorg. Ruim 40 vrijwilligers en 2 coördinatoren bieden samen met de verpleegkundigen van Buurtzorg Team Zoetermeer Midden zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase. In het nieuwe gebouw zijn 6 ruime kamers met eigen sanitaire voorzieningen, een grote woonkamer en keuken en een stilteruimte. Dankzij de hulp van sponsoren zijn de kamers van alle comfort voorzien. Eind mei zijn de eerste bewoners op de nieuwe locatie van het Hospice Zoetermeer ontvangen.

lees ook: krantenartikel uit streekblad Zoetermeer of dit twitterbericht