Faciliteiten

Bewonerskamers
Het Hospice Zoetermeer beschikt over 6 ruime eenpersoonskamers die comfortabel zijn ingericht en voorzien zijn van eigen sanitair. Elke kamer grenst aan een groenstrook die rondom het gebouw ligt en heeft een deur naar buiten.

Uiteraard kunt u de kamer verder inrichten met spullen die u graag om u heen hebt. U kunt hierbij denken aan een eigen stoel, een schilderij en foto's.

De huiskamer
In het Hospice is een huiskamer waar u bijvoorbeeld naar muziek kunt luisteren of televisie kunt kijken. De familie en bezoekers kunnen ook gebruik maken van de huiskamer. Er is koffie en thee voor algemeen gebruik. Vanuit de huiskamer is ook het grote terras en de omliggende tuin bereikbaar.

Logeerkamer
Het Hospice heeft een logeerkamer met één extra slaapplaats. In overleg met de coördinator kan een bed in de kamer van de bewoner worden bijgeplaatst.

Voor een overnachting in de logeerkamer of op de kamer van de bewoner vragen wij een bijdrage van € 25,- per nacht incl. ontbijt. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te overnachten in het Hospice, kunt u dit bij de coördinatoren aangeven

Stiltekamer
Het Hospice Zoetermeer heeft een stiltekamer waar u zelf en met uw naasten zich kan terugtrekken wanneer daar behoefte aan is.Na het overlijden biedt de stilteruimte gelegenheid voor een kort afscheidsmoment voor familie en betrokken vrijwilligers.